Benelux transport

Contacteer ons

Wilt u goederen geconditioneerd laten vervoeren door de Benelux en zoekt u een bedrijf die uw transport volledig ontzorgt? Laat dan uw transportproces regelen door Van Tuyl. Wij nemen u graag alles uit handen als het op internationaal koel- en vriestransport aankomt.

Gespecialiseerd in geconditioneerd transport door de Benelux

 

Van Tuyl is gevestigd in Gameren, in de provincie Gelderland, en is actief in een straal van wel 700 km rondom deze plaats. Omdat wij de beschikking hebben over ruim 50 auto's kunnen wij dit werkgebied goed overzien en voorzien van een goede dekking. In Nederland en België hebben wij zelfs dagelijkse dekking. Met uw transport van en naar uw gewenste locatie in de Benelux, weten wij daarom wel raad. Bij onze werkzaamheden streven wij naar de volgende doelstellingen:

  • Wij zijn graag een betrouwbare samenwerkingspartner voor de klant.
  • Wij willen ingaan op de eisen en wensen van de tegenpartij.
  • Wij komen zelf met initiatieven om zowel de samenwerking met klanten als de dienstverlening te optimaliseren.

Complete ontzorging

Wij willen er alles aan doen om u als klant te ontzorgen. U alles uit handen nemen voor het verzorgen van koel- en vriestransport door de Benelux, is een voorbeeld van een van onze services. Wilt u graag meer informatie over de diensten en mogelijkheden die Van Tuyl u aanbiedt? Dan kunt u ons altijd bellen op +31(0)418 749400. Wij verwelkomen u ook graag op onze locatie in Gameren.

Wilt u aan de slag met een partner die uw geconditioneerd transport én opslag uit handen neemt?