Geconditioneerd transport

Contacteer ons

Laat uw geconditioneerd transport van en naar Nederland op een efficiënte en professionele manier uitvoeren door Van Tuyl, dé specialist in internationaal vervoer en koel- en vriestransport. Wij streven altijd naar een oplossing waarbij de wensen van de klant volledig centraal staan. Wij doen er alles aan om u te ontzorgen zodat u zich kunt focussen op uw eigen kerntaken. Bovendien rekent u op het meest deskundige advies wanneer u kiest voor geconditioneerd vervoer door, van en naar Nederland bij Van Tuyl.

Kwalitatief geconditioneerd transport van en naar Nederland

Bij het vervoer van etenswaren is het van belang dat deze niet bederven en dat de kwaliteit behouden blijft door middel van geconditioneerd vervoer. Bram van Tuyl waarborgt dit voor u met geconditioneerd transport dat gepaard gaat met een persoonlijke service, of het nu gaat om vervoer van en naar Nederland, België of Duitsland.

  • In ons wagenpark hebben wij diverse koeltrailers die zijn uitgerust met moderne koelunits;
  • De koelunits maken vervoer onder elke gewenste conditie mogelijk;
  • Wij staan garant voor een perfecte klimaatbeheersing.

Bovendien hechten wij waarde aan de volgende kenmerken:

  • Zuinige en milieuvriendelijke voertuigen zodat wij het milieu zo min mogelijk belasten;
  • Het investeren in de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid.

Betrouwbare vervoersmiddelen voor geconditioneerd vervoer

Bram van Tuyl werkt dagelijks met een betrouwbare vloot om geconditioneerd vervoer van en naar Nederland vlekkeloos te laten verlopen. Zo kunt u uw transport met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Om erop te kunnen blijven vertrouwen, onderhouden wij meerder malen per jaar zowel onze koelmachines als onze voertuigen. U kunt eenvoudig meer informatie inwinnen over de mogelijkheden van geconditioneerd transport door ons even te bellen via het telefoonnummer +31(0)418 749400. Wilt u liever langskomen om uw project te bespreken? U bent van harte welkom op ons kantoor in Gameren.

Wilt u aan de slag met een partner die uw geconditioneerd transport én opslag uit handen neemt?