Gekoeld transport. Uw partner voor een zorgeloos transport

Contacteer ons

Van Tuyl regelt voor u het gekoeld transport van uw levensmiddelen van en naar Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in internationaal vries- en koeltransport. Binnen een straal van 400 kilometer regelen we alles rondom gekoeld transport, waarbij we met onze vloot van 60 trucks het werkgebied uitstekend overzien. Dit betekent dat u, door onze kennis over het werkgebied, rekent op een efficiënt gekoeld transport naar vele locaties in Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland. Of het nu gaat om ophalen of uitleveren van uw vracht, wij overleggen graag met u over een oplossing.

Gekoeld transport naar uw gewenste bestemming

Bij het vervoer van levensmiddelen komt het nodige kijken. Om veel verschillende producten in de juiste staat op de door u gewenste plaats van bestemming af te leveren, maakt Van Tuyl gebruik van 60 trucks en 75 trailers die gekoeld transport van en naar Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland mogelijk maken. Wilt u graag geconditioneerd vervoer naar Oost-Vlaanderen regelen? Zoekt u een transportbedrijf dat de regio Antwerpen of Gent goed kent? Of is er geconditioneerd vervoer naar Noord-Frankrijk of West-Duitsland nodig? Het is allemaal mogelijk dankzij onze gespecialiseerde dienstverlening. Daarnaast profiteert u ook van de volgende kwaliteiten:

  • Omdat wij HACCP-gecertificeerd zijn, zorgen wij ervoor dat uw levensmiddelen in de juiste conditie aankomen.
  • Wij nemen u alles uit handen, zodat u zich op uw eigen corebusiness kunt focussen.
  • Indien nodig bieden wij opslag aan vanuit ons vriescentrum in Gameren.

De wagens waarmee we het gekoeld transport uitvoeren, bevinden zich op ons omvangrijke wagenpark. Hier voeren wij regelmatig controles en onderhoud uit, zodat ze altijd paraat staan als u er een beroep op wilt doen.

Een betrokken en meedenkende partner

Van Tuyl denkt graag met u mee om uw logistieke activiteiten te optimaliseren. Wij ontzorgen het volledige transportproces, zodat u zich kunt focussen op uw eigen kerntaken. Indien u onze werkzaamheden graag met eigen ogen wilt zien, bent u van harte welkom op onze uitvalsbasis. Voor meer informatie, vragen of opmerkingen over gekoeld transport van en naar Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg of Duitsland, kunt u ons altijd even bellen op +31(0)418 749400.

Wilt u aan de slag met een partner die uw geconditioneerd transport én opslag uit handen neemt?