• De familie Van Tuijl heeft haar aandelen in Van Tuyl Logistics overgedragen aan Lineage Logistics.

Internationaal gekoeld transport van en naar België

Contacteer ons

Wilt u uw levensmiddelen laten vervoeren en zoekt u een specialist in internationaal gekoeld transport van en naar België? Bram van Tuyl koel- en vriestransport uit Gameren helpt u graag verder en biedt u complete service aan.

Uw partner voor internationaal gekoeld transport van en naar België

Doe een beroep op Van Tuyl als u internationaal gekoeld transport van en naar België nodig heeft. In de samenwerking met u, stellen wij ons graag op als betrokken en meedenkende partner. De vraag hoe wij optimaal een of meerdere van uw internationale transporten kunnen regelen, staat hierbij centraal. Laat ons dus zeker weten wat wij voor u kunnen betekenen op het vlak van internationaal gekoeld transport van en naar België.

Altijd op tijd

Niet alle levensmiddelen blijven in het eigen land. Zo gaan er veel producten van Nederland naar onze zuiderburen. Om de voedselveiligheid tijdens deze reis te waarborgen, maakt u gebruik van de mogelijkheden van internationaal gekoeld transport naar België. Waar profiteert u van wanneer u gebruikmaakt van onze internationale transporten?

  • Omdat wij over een grote vloot beschikken, hebben wij een dagelijkse dekking in Nederland, België en Luxemburg. Dit maakt het mogelijk dat uw internationaal koeltransport snel plaatsvindt.
  • Dankzij onze moderne koelunits, worden de koeltrainers voorzien van de conditie die u maar wenst. Hierdoor worden zowel vlees als groente onder de juiste temperatuur vervoerd.

Als u ons inschakelt, komt een gekoeld of diepvriestransport altijd op tijd aan in België en loopt u het minste risico dat voedingsmiddelen en dergelijke bederven. Dit geldt uiteraard niet alleen voor transporten naar België, maar ook voor andere internationale transporten die wij uitvoeren, zoals naar Duitsland of Noord-Frankrijk.

 

Regelmatige controles

Vanzelfsprekend houden wij onze koelunits goed in de gaten. Ons wagenpark wordt vaak gecontroleerd en ondergaat indien nodig een onderhoudsbeurt. Dit alles om elk internationaal gekoeld transport naar België – en koeltransport naar andere bestemmingen – onder de juiste condities te kunnen waarborgen.

 

Neem gerust contact met ons op

Denkt u dat wij uw ideale partner zijn voor internationaal of gekoeld transport naar België? Of bent u nieuwsgierig geworden naar onze werkzaamheden? Dan bent u van harte welkom op onze uitvalsbasis in Gameren. Ontvangt u liever wat meer informatie over onze internationale transporten? Bel dan naar +31(0)418 749400. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Wilt u aan de slag met een partner die uw geconditioneerd transport én opslag uit handen neemt?