Internationaal gekoeld transport van en naar België

Contacteer ons

Wilt u uw levensmiddelen laten vervoeren en zoekt u een specialist in internationaal gekoeld transport van en naar België? Wij helpen u graag verder en bieden u een complete service aan.

Uw partner voor internationaal gekoeld transport van en naar België

Doe een beroep op Van Tuyl als u internationaal koeltransport van en naar België nodig heeft. In de samenwerking met u stellen wij ons graag op als betrokken en meedenkende partner. De vraag hoe wij optimaal een of meerder van uw internationale transporten kunnen regelen, staat hierbij centraal.

Altijd op tijd

Niet alle levensmiddelen blijven in het eigen land. Zo gaan er veel producten van Nederland naar onze zuiderburen. Om de voedselveiligheid tijdens deze reis te waarborgen, maakt u gebruik van de mogelijkheden van internationaal koeltransport naar België. Waar profiteert u van wanneer u gebruikmaakt van onze internationale transporten?

  • Omdat wij over een grote vloot beschikken, hebben wij een dagelijkse dekking in Nederland, België en Luxemburg. Dit maakt het mogelijk dat uw internationaal koeltransport snel plaatsvindt.
  • Dankzij onze moderne koelunits kunnen onze koeltrainers van de conditie voorzien worden die u maar wenst. Hierdoor worden zowel vlees als groente onder de juiste temperatuur vervoerd.

Door voor Van Tuyl te kiezen, komt een gekoeld of diepvriestransport altijd op tijd aan in België en loopt u het minste risico dat voedingsmiddelen en dergelijke door bederf worden aangetast. Dit geldt uiteraard niet alleen voor transporten naar België, maar ook andere internationale transporten die wij uitvoeren, zoals naar Duitsland of Noord-Frankrijk.

 

Regelmatige controles

Vanzelfsprekend houden wij onze koelunits goed in de gaten. Op ons wagenpark worden ze vaak gecontroleerd en indien nodig ondergaan ze een onderhoudsbeurt. Dit alles om elk internationaal gekoeld transport naar België – en koeltransport naar andere bestemmingen – onder de juiste condities te kunnen waarborgen. Als u nieuwsgierig bent geworden naar onze werkzaamheden bent u van harte welkom op onze uitvalsbasis. Ontvangt u liever wat meer informatie over onze internationale transporten? Dan kunt u natuurlijk even bellen naar +31(0)418 749400. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Wilt u aan de slag met een partner die uw geconditioneerd transport én opslag uit handen neemt?