• De familie Van Tuijl heeft haar aandelen in Van Tuyl Logistics overgedragen aan Lineage Logistics.

Internationale transporten

Contacteer ons

Bent u voor uw internationale transporten op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner? Dan staat Bram van Tuyl koel- en vriestransport uit Gameren voor u klaar. Wij hebben jarenlange ervaring in de transportsector en hebben een ruime kennis van internationaal koeltransport. U schakelt ons dus met een gerust hart in! Lees snel verder en ontdek wat wij voor uw transportproces kunnen betekenen.

Wij zijn dé specialist in internationale transporten

Als u op zoek bent naar een professional in internationale transporten, dan zit u goed bij ons. Wij bieden logistieke maatoplossingen aan voor uw koel- en vriestransport. Als u bij ons aanklopt voor internationaal koeltransport, dan staan uw wensen altijd centraal. Wij zijn flexibel en transparant en ontzorgen u van A tot Z. Dankzij ons groot wagenpark, zijn wij steeds in staat om uw internationale transporten snel en vakkundig te verzorgen. Het maakt niet uit of dit nu van of naar bijvoorbeeld steden in België, zoals Gent, Brussel, Leuven of Hasselt, is of naar andere landen, zoals Duitsland. Als het aankomt op internationaal koeltransport, kunt u zich geen betere partner wensen!

Doe een beroep op onze kennis en expertise

U bent dus op zoek naar een professional die uw internationale transporten van A tot Z verzorgt? Neem dan snel contact op met onze specialisten uit Gameren. U bereikt ons door telefonisch contact met ons op te nemen via +31(0)418 749400. Wij staan te allen tijde klaar om al uw vragen over internationaal koeltransport te beantwoorden en vertellen u graag meer over onze service en complete dienstverlening.