Koeltransport voor bedrijven

Contacteer ons

Van Tuyl verzorgt het koeltransport voor verschillende bedrijven die levensmiddelen geconditioneerd willen vervoeren. Met onze jarenlange ervaring in vries- en koeltransport, naar diverse locaties in onder meer Nederland, België en Frankrijk, willen wij iedere klant graag volledig ontzorgen. Wij denken hierin graag met bedrijven mee om het koeltransport zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Zo kunt u zich niet alleen op uw eigen corebusiness concentreren, maar profiteert u ook van optimale logistieke maatoplossingen voor uw transportvraagstuk. Of u nu koeltransport binnen Nederland of naar België, Duitsland, Luxemburg of Frankrijk wilt regelen, bij ons rekent u op de meest professionele dienstverlening.

Koeltransport voor bedrijven die afhankelijk zijn van geconditioneerd vervoer

Waren die aan bederfelijkheid onderhevig zijn, komen niet zomaar in perfecte staat op hun plek van bestemming. Bedrijven zijn daarom afhankelijk van koeltransport, zeker als er een langere afstand moet worden afgelegd. Met een flexibele instelling en een persoonlijke aanpak staan wij als transportbedrijf voor u klaar. U profiteert van de volgende voordelen wanneer u van ons koeltransport voor bedrijven gebruikmaakt:

  • Wij bieden opslag aan vanuit ons vriescentrum in Gameren.
  • Het ophalen van de producten bij de fabriek nemen wij u graag uit handen.
  • Het afleveren van de goederen bij de klant is onze zorg.

Omdat wij 60 trucks en 75 trailers tot onze beschikking hebben, is koeltransport naar bestemmingen in bijvoorbeeld Nederland, België of Frankrijk snel en efficiënt te regelen. Doordat we meer trailers dan trucks hebben, kunnen we uw opdracht flexibel aanpakken. Bovendien staat voor ons hygiëne en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel.

Transport is onze kerntaak

Logistiek is onze voertaal. Koeltransport voor bedrijven voeren wij daarom niet alleen op maat uit, maar we houden u ook te allen tijde op de hoogte van de status. Wij leveren uw producten op het gewenste tijdstip en op de juiste plaats af, altijd onder beste omstandigheden. Onze werkzaamheden kunt u zelf beoordelen door een bezoek te brengen aan onze uitvalsbasis in Gameren. Wilt u graag direct uw vragen aan ons stellen of de mogelijkheden bespreken voor ons koeltransport in Nederland of naar België of Frankrijk? Bel dan voor meer informatie gerust met een van onze medewerkers via +31(0)418 749400.

Wilt u aan de slag met een partner die uw geconditioneerd transport én opslag uit handen neemt?