Koelvervoer

Contacteer ons

Koelvervoer behoort tot de expertise van Van Tuyl in Gameren. Door de intensieve samenwerking met onze klanten en partners, worden onze prestaties op het gebied van gekoeld vervoer alleen maar beter, terwijl de prijs marktconform blijft.

De noodzaak van koelvervoer

Om bijvoorbeeld restaurantkeukens en supermarkten te voorzien van kwalitatieve etenswaren, is het van belang dat er koelvervoer, oftewel geconditioneerd vervoer wordt toegepast. De koeltrailers van Van Tuyl:

  • Zijn voorzien koelunits die de juiste conditie voor zuivel of vlees handhaven;
  • Zorgen voor een perfecte klimaatbeheersing bij elk gekoeld vervoer.

Dankzij het koelvervoer komen de producten in dezelfde kwaliteit aan op de plaats van bestemming. De koelmogelijkheden die wij met onze trailers bieden, zijn heel divers. Daarom kunt u gekoeld vervoer in iedere situatie door ons laten regelen, altijd van A tot Z. Alle voertuigen die wij inzetten voor koelvervoer, hebben wij bovendien in eigen beheer. Dit houdt in dat wij zelf verantwoordelijk zijn voor onderhoud, reiniging en reparaties om gekoeld vervoer in de beste omstandigheden uit te voeren. Het reinigen van de voertuigen vindt plaats in onze eigen wasstraat, waar ze vanbinnen en -buiten worden gereinigd volgens de regels van de HACCP.

Reiniging en onderhoud

Het blijft niet alleen bij een goede reiniging. Het onderhoud komt ook voor onze rekening. Daarom kijken wij onze voertuigen regelmatig na en voeren indien nodig meteen het nodige onderhoud uit. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor gekoeld vervoer, raden wij u aan even te bellen naar +31(0)418 749400. Om een beeld te krijgen van onze werkzaamheden, bent u uiteraard ook van harte welkom op onze uitvalsbasis.

Wilt u aan de slag met een partner die uw geconditioneerd transport én opslag uit handen neemt?