Logistiek dienstverlener

Contacteer ons

Van Tuyl is een logistiek dienstverlener bij uitstek. Wij verzorgen uw geconditioneerd transport in Nederland en over de grens. Uw logistiek kunt u dus ook aan ons uitbesteden wanneer uw goederen van of naar België, Luxemburg, Oost-Duitsland en Noord-Frankrijk vervoerd moeten worden. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en ontzorgen we u volledig. U kunt dus met een gerust hart uw logistiek aan ons uitbesteden.

Een logistiek dienstverlener waar u veel voordeel uit haalt

Van Tuyl staat voor u klaar als logistiek dienstverlener wanneer u uw koelvervoer wilt uitbesteden. U profiteert van de volgende kwaliteiten:

  • In ons wagenpark bevinden zich ongeveer 60 trucks en 75 trailers.
  • Voertuigen staan direct voor u klaar om import- exportproducten te vervoeren.
  • Ons werkveld strekt zich uit in een straal van 400 kilometer rond onze uitvalsbasis in Gameren. Dit houdt in dat wij niet alleen in Nederland voor u aan de slag gaan, maar ook in de hele Benelux en delen van Duitsland en Frankrijk.
  • Wanneer u uw logistiek aan ons gaat uitbesteden, werken wij nauw met u samen en houden wij u te allen tijde op de hoogte

Vanzelfsprekend zorgen wij ook goed voor onze voertuigen:

  • In onze eigen wasstraat reinigen wij onze voertuigen grondig en regelmatig. Natuurlijk houden wij hierbij de regels van HACCP in acht.
  • Op ons wagenpark voeren wij regelmatig controles uit en voeren, indien nodig, meteen reparaties uit. Hierdoor zijn onze wagens altijd paraat.

Vraag naar meer informatie

Bent u nieuwsgierig naar de werkzaamheden van Van Tuyl als logistiek dienstverlener of wilt u direct uw logistiek uitbesteden? Kom dan eens langs op onze uitvalsbasis om te zien hoe ons koel- en vriestransport in zijn werk gaat. Heeft u andere vragen of opmerkingen? Bel ons dan gerust op +31(0)418 749400.

Wilt u aan de slag met een partner die uw geconditioneerd transport én opslag uit handen neemt?