• De familie Van Tuijl heeft haar aandelen in Van Tuyl Logistics overgedragen aan Lineage Logistics.

Logistiek dienstverlener

Contacteer ons

Van Tuyl is een logistiek dienstverlener bij uitstek. Wij verzorgen uw geconditioneerd transport in Nederland en over de grens. Uw logistiek kunt u dus ook aan ons uitbesteden wanneer uw goederen van of naar België, Luxemburg, Oost-Duitsland en Noord-Frankrijk vervoerd moeten worden. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en ontzorgen we u volledig. U kunt dus met een gerust hart uw logistiek aan ons uitbesteden.

Een logistiek dienstverlener waar u veel voordeel uit haalt

Van Tuyl staat voor u klaar als logistiek dienstverlener wanneer u uw koelvervoer wilt uitbesteden. U profiteert van de volgende kwaliteiten:

  • In ons wagenpark bevinden zich ongeveer 60 trucks en 75 trailers.
  • Voertuigen staan direct voor u klaar om import- exportproducten te vervoeren.
  • Ons werkveld strekt zich uit in een straal van 400 kilometer rond onze uitvalsbasis in Gameren. Dit houdt in dat wij niet alleen in Nederland voor u aan de slag gaan, maar ook in de hele Benelux en delen van Duitsland en Frankrijk.
  • Wanneer u uw logistiek aan ons gaat uitbesteden, werken wij nauw met u samen en houden wij u te allen tijde op de hoogte

Vanzelfsprekend zorgen wij ook goed voor onze voertuigen:

  • In onze eigen wasstraat reinigen wij onze voertuigen grondig en regelmatig. Natuurlijk houden wij hierbij de regels van HACCP in acht.
  • Op ons wagenpark voeren wij regelmatig controles uit en voeren, indien nodig, meteen reparaties uit. Hierdoor zijn onze wagens altijd paraat.

Vraag naar meer informatie

Bent u nieuwsgierig naar de werkzaamheden van Van Tuyl als logistiek dienstverlener of wilt u direct uw logistiek uitbesteden? Kom dan eens langs op onze uitvalsbasis om te zien hoe ons koel- en vriestransport in zijn werk gaat. Heeft u andere vragen of opmerkingen? Bel ons dan gerust op +31(0)418 749400.

Wilt u aan de slag met een partner die uw geconditioneerd transport én opslag uit handen neemt?