Uw transportbedrijf voor uw transport van en naar Gent

Contacteer ons

Uw ideale transportbedrijf voor uw transport van en naar Gent.

Van Tuyl is graag uw transportbedrijf wanneer u koel- of vriestransport van of naar Gent wilt regelen, maar ook van en naar locaties zoals Kortrijk, Roeselare en talloze plaatsen in West-Vlaanderen. Met connecties door heel België kunt u binnen een korte tijd uw transportlading op het juiste tijdstip en de juiste plaats laten arriveren. Het werkgebied van ons transportbedrijf beslaat de gehele Benelux en ook delen van Duitsland en Frankrijk. Binnen een straal van 400 kilometer verzorgen wij – als één van de gespecialiseerde transportfirma’s of transportbedrijven van Nederland – uw geconditioneerd transport, bijvoorbeeld naar steden in West-Vlaanderen als Kortrijk. Hierbij staat altijd een complete en persoonlijke aanpak centraal.

Vele mogelijkheden voor uw transport

Als transportbedrijf zijn wij zeer bekend met specifieke regio’s als Gent en Roeselare, maar u hoeft niet naar andere transportbedrijven of transportfirma’s te zoeken wanneer u uw transport naar andere locaties in Oost- of West-Vlaanderen wilt laten regelen – bijvoorbeeld naar Kortrijk. Wij werken samen met diverse partijen in de Benelux, waardoor we uw transport en logistiek in Vlaanderen en in de rest van België efficiënt kunnen uitvoeren. Met een wagenpark met 60 trucks en 75 trailers hebben we altijd de juiste middelen ter beschikking en pakken we uw project op een flexibele en transparante manier aan. Alle vervoersmiddelen onderhouden en reinigen we in eigen beheer, zodat we te allen tijde kwaliteit kunnen garanderen.

Altijd een transportbedrijf binnen handbereik

Nadat u ons voor het eerst heeft ingeschakeld, heeft u altijd een transportbedrijf tot uw beschikking dat uw transport naar Oost- of West-Vlaanderen – zoals Kortrijk, Gent of Roeselare – volledig ontzorgt, en hoeft u niet meer op zoek te gaan naar geschikte transportbedrijven en transportfirma’s. Dit komt goed van pas wanneer u bijvoorbeeld met spoed uw koel- en vriesproducten naar België wilt vervoeren. In iedere situatie bieden we u een geschikte oplossing aan voor uw transport en logistiek van en naar Vlaanderen en de rest van België. Met meer dan 25 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat u met een gerust hart uw koel- en vriestransport uit handen geeft. Wilt u contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken of om uw vragen te stellen? Bel dan naar +31(0)418 749400.

Wilt u aan de slag met een partner die uw geconditioneerd transport én opslag uit handen neemt?