Uw transportbedrijf voor zorgeloos transport van en naar Oost-Vlaanderen

Contacteer ons

Op zoek naar gespecialiseerde transportbedrijven voor Oost-Vlaanderen?

Bent u op zoek naar transportbedrijven voor uw geconditioneerd transport van en naar Oost-Vlaanderen? Schakel dan Van Tuyl in voor een complete service. U profiteert van onze nauwe connecties met diverse partijen in België die uw logistieke opdrachten een succes maken. Als transportbedrijf vervoeren we niet alleen koel- en vriesproducten naar Oost-Vlaanderen, maar ook naar onder andere Hasselt, Brussel en Leuven. Dit is nog maar een greep uit de vele Belgische locaties waar wij vaak te vinden zijn. Naast West- en Oost-Vlaanderen en de rest van België, zijn wij ook een van de transportbedrijven die naar Luxemburg, Noord-Frankrijk en het oosten van Duitsland transporteert.

Maatwerk en een persoonlijke service

Of u nu een transportbedrijf voor uw opdrachten naar Leuven, Brussel, Hasselt of andere Belgische regio’s zoekt, wij bieden u altijd een oplossing op maat aan. Dit betekent dat wij met u om de tafel gaan zitten om, op basis van uw wensen, de logistieke oplossingen met u door te nemen. Nadat u voor het eerst met ons in contact bent geweest, heeft u altijd een uitstekende dienstverlening voor uw transport binnen handbereik, waardoor u niet meer bij elk transport van en naar Oost-Vlaanderen hoeft te zoeken naar passende transportbedrijven. Onze vakmensen staan voor u klaar om elke opdracht op een flexibele en persoonlijke manier uit te voeren.

Neem contact met ons op en bespreek uw wensen

Uw mogelijkheden voor koel- en vriestransport zijn eindeloos doordat Van Tuyl beschikt over een wagenpark met 60 trucks en 75 trailers. Dit stelt ons in staat om de condities tijdens het vervoer van uw goederen perfect te optimaliseren. Door middel van moderne technieken kan de temperatuur in de trailers ook onderweg worden gemonitord. Dit betekent een real-time controle over de kwaliteit van uw goederen. Bovendien onderhouden en reinigen we de voertuigen volledig zelf, zodat we ook op dit gebied de beste kwaliteit kunnen garanderen. Zoek niet langer naar geschikte transportbedrijven voor uw opdrachten naar Oost-Vlaanderen en bel ons direct op +31(0)418 749400. Wij beantwoorden graag al uw vragen en bespreken uw wensen uitvoerig.

Wilt u aan de slag met een partner die uw geconditioneerd transport én opslag uit handen neemt?