• De familie Van Tuijl heeft haar aandelen in Van Tuyl Logistics overgedragen aan Lineage Logistics.

Een van de beste transportbedrijven in Gelderland

Contacteer ons

Een van de meest gespecialiseerde en veelzijdige transportbedrijven uit Gelderland, en misschien wel uit heel Nederland, is Van Tuyl. Wij zetten ons graag in voor uiteenlopende opdrachten van klanten en partners en nemen graag het heft in eigen handen binnen het complete logistieke traject van transport, opslag en handling.

Zoek niet langer naar andere transportbedrijven in Gelderland

Van Tuyl is een van de meest vooraanstaande transportbedrijven in Gelderland, is gespecialiseerd in internationaal koel- en vriestransport en biedt transportmogelijkheden in zowel Nederland als over de grens. In de volgende regio’s zijn wij actief op het gebied van koel- en vriestransport:

  • In Duitsland gaan wij naar Berlijn, München en Frankfurt am Main.
  • In Frankrijk rijden wij tot de hoogte van Parijs.
  • Ook in België weten wij de onze weg te vinden.

 

Bovendien zorgen wij, met onze koeltransporten en speciale koelunits, ervoor dat uw import- en exportproducten onder de juiste condities worden vervoerd. De voertuigen worden meerdere malen per jaar onderhouden, zodat we altijd beschikken over kwalitatieve transportmiddelen. Met betrekking tot onze voertuigen investeren wij altijd in de laatste ontwikkelingen op het gebied van milieu. Zo blinken wij uit onder de transportbedrijven in Gelderland én heel Nederland.

Bezoek onze uitvalsbasis

Wanneer u een kijkje wilt komen nemen bij een van de grootste transportbedrijven in Gelderland om uw transport in of vanuit Nederland te laten regelen, bent u van harte welkom op onze uitvalsbasis. Wilt u meer informatie over onze diensten ontvangen? Of wilt u graag, naast het transport, ook de opslag van uw goederen door ons laten regelen? Belt u ons dan gerust. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31(0)418 749400.

Wilt u aan de slag met een partner die uw geconditioneerd transport én opslag uit handen neemt?