• De familie Van Tuijl heeft haar aandelen in Van Tuyl Logistics overgedragen aan Lineage Logistics.

Uw transportfirma voor een zorgeloos transport van en naar België

Contacteer ons

Als transportfirma rijden we graag voor u naar België

Als u op zoek bent naar een transportfirma die met u meedenkt voor uw geconditioneerd transport van en naar België, is Van Tuyl de juiste partij om in te schakelen. Met connecties door heel België kunt u binnen een korte tijd uw koel- en vriesproducten op de plaats van bestemming krijgen. Het werkgebied van onze transportfirma beslaat een gebied van 400 kilometer, van België en Noord-Frankrijk tot Oost-Duitsland, waarin wij alle locaties met gemak weten te vinden. Op deze manier hoeft u niet langer te zoeken naar transporteurs of transportbedrijven die uw goederen van en naar België of een ander land in de Benelux vervoeren.

Een van de transportbedrijven die België tot in de details kent

Het is altijd handig dat er een goede transportbedrijven voor uw transport van en naar België is uw adresboek staan. Zo kunt u altijd snel een transportfirma met betrouwbare transporteurs inschakelen wanneer u met spoed een lading moet vervoeren van of naar België. Bij ons bedrijf werken uitstekende vakmensen die ervaring hebben in het transportvakgebied. Zij hanteren een persoonlijke aanpak en zoeken flexibel met u mee naar de beste logistieke oplossingen. De transporteurs van onze transportfirma zijn bovendien bekend met alle regio’s in België, van Antwerpen en Gent tot heel Wallonië en Brussel.

Laat uw goederen vervoeren naar België door een van de beste transportbedrijven

Ons koel- en vriestransport biedt tal van mogelijkheden om uw producten te vervoeren. De temperatuur is eenvoudig op een precieze manier in te stellen en te allen tijde in de gaten te houden en te controleren. Zo bent u zeker dat uw goederen door onze transporteurs in de beste staat vervoerd worden van of naar België. Door ons uitgebreide wagenpark hebben we altijd de juiste vervoersmiddelen voor u ter beschikking. Alle wagens worden regelmatig gereinigd, uiteraard volgens de HACCP-normen, en gecontroleerd op technische aspecten. Op deze manier garanderen we te allen tijde de beste kwaliteit. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze transportfirma voor uw transport van en/of naar België? Neem contact met ons op door te bellen naar +31(0)418 749400. Als een van de beste transportbedrijven die operatief zijn in België, helpen wij u graag verder!

Wilt u aan de slag met een partner die uw geconditioneerd transport én opslag uit handen neemt?