Altijd de juiste temperatuur

Opslag en overslag van gekoelde en diepgevroren voedingsmiddelen

Ontdek ook onze transportoplossingen

Vriesopslag

Op een terrein van circa 10 hectare kunnen we 25.000 pallets opslaan op een temperatuur van -18°C. Zo kunnen we garanderen dat de smaak, voedingswaarden en houdbaarheid van de producten perfect bewaard blijven.

Wij hebben een mix van inrij-stellingen, stellingen met shuttles en bulkopslag. Hierdoor zijn we flexibel en benutten we onze ruimte efficiënt. Daarnaast kunnen wij zo'n 4.000 pallets droogopslag aanbieden.

29.000

Pallets

-18° up to +20°

Koelmogelijkheden

50 ton / dag

Shockfreeze capaciteit

500 tons

Tempereercapaciteit

25+

Jaren ervaring

Droogopslag

Goederen die niet op een specifieke temperatuur bewaard moeten worden, slaan we op in de droogopslag. De producten krijgen een tijdelijke opslagplaats alvorens ze uitgeleverd worden. Wij kunnen tot 4.000 pallets droog opslaan.

Kwaliteit

De kwaliteit die wij nastreven voor de inkomende producten voldoet aan de verwachtingen van onze klanten en is steeds conform de geldende wet- en regelgeving. Op deze manier waarborgen we de veiligheid en gezondheid van de eindgebruiker en vermijden we potentiële risico’s van biologische, chemische of fysische aard.

Wanneer de producten bij ons toekomen, bekommeren we ons onmiddellijk om de nodige kwaliteitscontroles. Van ingangscontrole tot het nemen van stalen indien gewenst. Heeft uw bedrijf een eigen kwaliteitschecklist met specifieke controlepunten? Laat het ons weten en we houden er rekening mee.

Behaalde kwaliteitscertificaten

Al onze maatregelen rond kwaliteit en voedselveiligheid zijn vastgelegd in procedures, werkinstructies en registraties. In onze verschillende kwaliteitscertificaten vindt u het bewijs van onze betrouwbare en kwaliteitsvolle dienstverlening terug.

WMS Systeem

Ons warehouse management system (WMS) is up-to-date waardoor we een perfect zicht hebben op de goederenstromen. Bovendien beheert het systeem de locatie-indeling van ons stellingmagazijn en staan de goederen op de juiste volgorde voor de planning.

In ons magazijn focussen we ons vooral op bulkopslag, maar we hebben ook de mogelijkheid tot orderpick.

Shockfreezing

In onze invriestunnels worden producten zo snel mogelijk naar de gewenste temperatuur gebracht. Dit doen we door lucht onder extreme temperaturen en op korte tijd rond te blazen in onze shockvriezers. Onze bewaarcellen zijn instelbaar tot wel -23°C.

Dit heeft verschillende voordelen voor uw producten

  • Perfecte bewaring van de smaak
  • Vitamines, proteïnen en minerale zouten van het product blijven behouden
  • Er is geen kans op de uitbreiding van bacteriën
  • De structuur van het product blijft intact en de kwaliteit blijft gegarandeerd

Tempereertunnel

Tempereren is het ontdooien van diepgevroren producten naar de gewenste temperatuur. Dit gebeurt op een gecontroleerde manier zodat de voedselveiligheid niet in het gedrang komt. In onze tempereercellen kunnen we tot wel 500 ton per week ontdooien. Na het tempereren worden de producten in een koelcel geplaatst, waar ze op éénzelfde temperatuur worden bewaard.

Richard van Tuijl

Algemeen directeur

+31(0)418 749430

+31(0)6 53719059

John van Tuijl

Technisch directeur

+31(0)418 749433

+31(0)6 53541103

Pieter-Jan van Eck

Vrieshuis manager

+31(0)6 25156145

Wim de Kloe

Hoofd technische dienst

+31(0)85 0402888

+31(0)6 53379234

Lijdie van Ballegooijen

Office

+31(0)85 0402802

Marjon Bok

Kwaliteitsmedewerker

+31(0)85 0402808

Contacteer ons

Algemene contactgegevens

Middelkampseweg 1

5311PC Gameren

+31(0)85 0402801

info@vantuylcoldstores.nl

KVK 61020958

BTW NL854168928B01

IBAN NL85RABO0330897632

BIC RABONL2U

Vervoer uw producten op de juiste temperatuur